Оновлений Mitsubishi Eclipse Cross приїхав до України

Світова прем’єра оновленого Mitsubishi Eclipse Cross відбулася в жовтні 2020 року. Від дореформеної моделі кросовер відрізняється дизайном радіаторної решітки з ромбоподібним малюнком і чорними вставками і візуально. Однак більш серйозні зміни відбулися на кормі, де змінені двері багажного відділення та встановлені більші ліхтарі без сполучної світлодіодної смуги.

Інтер’єр Eclipse Cross 2021 також отримав ряд оновлень. Для українського ринку кросовер пропонується з комбінованим оздобленням сидінь на основі замші та екошкіри. Залежно від рівня комплектації передбачено і повністю шкіряну оббивку крісел салону. Крім того, на додаток до звичайного чорного пропонується салон у світло-сірому кольорі. На передній панелі встановлено нову мультимедійну систему Mitsubishi Connect 2 з 8-дюймовим сенсорним дисплеєм та можливістю виведення на екран зображення зі смартфона.

Комплектації нового Eclipse Cross 2021 доступні з переднім та повним приводом, при цьому у всіх трьох рівнях оснащення встановлена ​​система управління вектором тяги AYC (Active Yaw Control), яка відповідає за перерозподіл гальмівних зусиль між передніми лівим та правим колесами для покращення керованості .

Кросовер пропонується з двома двигунами. 1,5-літровий турбомотор 4В40 розвиває 150 к.с. та 250 Н·м. Другий (новий) варіант – 2.0-літровий бензиновий атмосферний двигун 4В11, відомий за іншими моделями Mitsubishi. Максимальна потужність складає 150 к.с., а момент, що крутить, — 198 Н·м. Обидва двигуни працюють у парі з варіатором.

Mitsubishi Eclipse Cross 2021 модельного року в Україні буде доступний у трьох комплектаціях: Invite, Intense та Ultimate.

У комплектації Invite кросовер оснащений 2.0-літровим двигуном і має передній привід. Комплектація передбачає 16-дюймові легкосплавні колісні диски, кольоровий дисплей панелі приладів, датчики світла та дощу, круїз-контроль, функцію контролю тиску в шинах та інше обладнання. Вартість Eclipse Cross у виконанні Invite стартує від 659 0.

У комплектації Intense оновлений Eclipse Cross також пропонується з 2.0-літровим двигуном і переднім приводом. Кількість подушок безпеки збільшується до семи, встановлені 18-дюймові легкосплавні колісні диски, світлодіодні фари та ліхтарі, мультимедійна система Mitsubishi Connect 2 з 8-дюймовим дисплеєм, підігрів лобового скла, підрульові пелюстки, клімат-контроль на дві зони пакет «преміум» екстер’єру, рейлінги, паркувальне гальмо з електроприводом. Вартість Eclipse Cross в комплектації Intense стартує від 759 000 грн.

Топова комплектація Mitsubishi Eclipse Cross 2021 Ultimate пропонується з турбованим двигуном 1.5 і повним приводом S-AWC. Максимальна комплектація передбачає сидіння зі шкіряною оббивкою та електроприводом, просунуту аудіосистему MPSS, панорамний скляний дах, систему кругового огляду, проекційний дисплей та розширений список систем безпеки. Вартість Eclipse Cross в комплектації Ultimate стартує від 0