Mazda6 2.5 Turbo тепер і в Україні

До недавнього часу седан Mazda6 2021 був представлений в Україні з бензиновими атмосферними моторами об’ємом 2.0 л (165 л.с.) та 2.5 л (194 л.с.) у поєднанні з 6-ступінчастим «автоматом». Тепер до них додалася версія з турбодвигуном об’ємом 2.5 л, який розвиває 231 л. і 420 Н·м, працюючи в парі з тим самим автоматичною «шестиступкой». За паспортними даними такий автомобіль прискорюється з 0 до 100 км/год за 7.0 секунд, а витрата палива в комбінованому циклі за методикою вимірювань NEDC становить 7.7 л на «сотню».

У базову комплектацію Mazda6 входять такі опції як: LED фари головного світла та протитуманні фари, двозонний клімат контроль, підігрів передніх та задніх сидінь та лобового скла, датчик світла та дощу, круїз-контроль, камера заднього огляду та передні та задні датчики паркування, 6 подушок безпеки та 17-дюймові легкосплавні диски. У наступних рівнях оснащення додаються електрорегулювання крісла водія з пам’яттю, безключовий доступ, комплекс систем безпеки i-Activesense, адаптивні фари, преміальна аудіосистема та інше обладнання.

Турбо «шістка» представлена ​​лише у найдорожчих комплектаціях Premium+ та Top+, які за замовчуванням мають люк у даху, салон із комбінованої шкіри та систему безпечного гальмування у місті. При цьому виконання Top+ додатково передбачає систему безпечного гальмування на шосе, систему контролю втоми водія, адаптивний круїз-контроль з функцією зупинки та відновлення руху, шкіру наппа коричневого або білого кольору, вставки із замші на дверних панелях та LED-освітлення салону.

>

Крім цього доступна спеціальна версія Black Edition. Вона зібрана на базі комплектації Premium+ і передбачає сидіння зі шкірою червоного кольору, а також електрорегулювання передніх сидінь (водія з пам’яттю). З оригінальних елементів: бічні дзеркала чорного кольору та чорні легкосплавні диски 19”. Доплата за Black Edition складає 14 100 грн.